avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cesiune creanță orange romania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cesiune creanță orange romania

Bună ziua, am o creanță rezultată in urma închiderii a două abonamente Orange ce a fost cesionată unei firme din UE reprezentată in România de catre Top Factoring.
Am solicitat o copie a contractului de cesiune a creanței și mi s-a răspuns că nu sunt obligați să facă acest lucru. Este corect sau nu?
Mulțumesc anticipat pt.raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: sbasa , utilizator 21:06, 2 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creanță orange românia sbasa sbasa Bună ziua, am fost notificat de către cei de la Top Factoring de faptul că un debit catre Orange Romania a fost cesionat unei societăți de profil din ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta Poker10 Poker10 NOTIFICARE DE PLATA Top FAcToRING S. R. L., companie specializatia in recuperarea creantelor in toate modalitile prevazute de lege, in calitate ... (vezi toată discuția)
Top factoring RoxiR RoxiR Buna ziua.In anul 2016 am solicitat inchiderea unui abonament in reteaua Orange deoarece expira perioada contracruala. In 2018 am primit un sms cum ca Orange a ... (vezi toată discuția)