avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... TOP FACTORING
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

TOP FACTORING

Buna ziua.In anul 2016 am solicitat inchiderea unui abonament in reteaua Orange deoarece expira perioada contracruala. In 2018 am primit un sms cum ca Orange a cesionat dosarul meu catre Top Factoring. Mentionez ca numarul de telefon il folosesc in continuare dar pe o cartela Prepay..mentionez ca nu am primit nici macar un sms de la Orange ca sa fiu informata ca as mai avea ceva de plata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:04, 3 Martie 2019
Orange a cesionat creanta dvs catre recuperatorii de creante . Verificati toate facturile si platile anterioare ceionarii createi si faceti dovada ca nu mai aveti nimic de plata. In caz contrar, firma de recuperare va introduce actiune la instanta pentru recuperarea sumelor. Daca stiti ca nu aveati datorii atunci nu veti avea probleme. Cei de la Top Factoring v-au contactat de atunci?
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
DRAGANLAW, utilizator
Puteti formula contestatie. Oricum, daca se va ajunge la instanta, trebuie vazut cand au fost declarate scadent sumele. Si calculat termenul de prescriptie. Important este sa nu achitati niciun leu din suma solicitata pana nu va lamuriti cu exactitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)
Somatie guest00 guest00 Buna ziua, va deranjez cu un sfat daca imi permiteti. Am o cunostina care a primit aproximativ acum trei saptamani o somatie din partea unui birou executor ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanță orange romania sbasa sbasa Bună ziua, am o creanță rezultată in urma închiderii a două abonamente Orange ce a fost cesionată unei firme din UE reprezentată in România de catre ... (vezi toată discuția)