avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetare in curs?... sau ....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetare in curs?... sau ....

In urma cu 4 luni am fost am fost complice la un furt dintr-un supermarket in care un angajat a vrut sa sustraga niste produse. Am fost la politie de am da o declaratie iar de acolo mi-a zis ca o sa mai fiu chemat cam intr-o luna sa mai dau o declaratie dar dupa acea declaratie nu am mai fost chemat nicaieri. Care ar putea fi explicatie ca eu sincer nu am nici o idee. Se poate sa nu se mai intample nimic avand in vedere ca au trecut 4 luni si nu am fost chemat nicaieri?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:25, 22 Septembrie 2009
Deocamdata mai asteapta. Este posibil sa fii chemat mai tarziu si din cauza volumului mare de munca.
Cercetarea cu siguranta inca este in curs, dar cel mai probabil inca nu s-a finalizat.
si dvs in ce fel ati fost complice, l-ati ajutat sau martor?
Si eu am impresia ca este martor si nu complice, sau se mai poate un fost complice devenit martor, dar nu cred ca e cazul.
Pentru a lamuri situatia ar fi bibe sa raspundeti la intrebarile de mai jos:

Intr-un fel sau altul, l-ati ajutat pe autorul faptei sa o comita sau ati ascuns detalii in legatura cu savarsirea acesteia ?
Ati fost doar de fata cad cineva a sustras obiecte sau produse din magazin ?

Oricum cercetarile sunt de durata,dat fiind volumul de lucrari cu care sunt sesizati politistii.Este de asteptat...

Alte discuții în legătură

Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)
Martor la un furt din mall clauditzzza clauditzzza Buna ziua Acum cateva zile am mers cu cativa prieteni la mall in Bacau.Am intrat prin cateva magazine,singur, de unde mi-am cumparat cateva articole de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stefangsn stefangsn Am fost prins de curand de catre agentii de paza a unui magazin de haine, inainte sa ies din magazin, cu haine sustrase fara sa le platesc,(erau intr-o ... (vezi toată discuția)