avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BEJ veritabil sau un fals? Sunt 5 executori la aceeasi ...
Discuție deschisă în Executare silită

BEJ veritabil sau un fals? Sunt 5 executori la aceeasi adresa!

Buna ziua,

Traiesc cu impresia ca am fost pacalit de un presupus executor judecatoresc. Am primit acasa o somatie mobiliara cu termen de plata de 1(o) zi in baza unei sentinte civile din cadrul Judecatoriei Pitesti.
Sentinta la care nici nu am fost prezent din cauza ca au trecut domiciliul gresit si probabil citatiile au ajuns la o alta adresa.
Mentionez ca neavand cunostinta de cauza, nu am solicitat un apel.
La momentul cand am facut plata in contul domnului executor(cont de consemnari), am observat ca mai are inca un prenume, care nu este trecut in antet in denumirea biroului executorului judecatoresc.

Ce imi sugerati a face in situatia data?

Va multumesc cu deosebit respect pentru facilitatile oferite si pentru efortul depus in cadrul portalului!
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 12:15, 3 Mai 2017
Accesati site-ul ministerului justitiei www.just.ro.
In josul paginii, aveti linkuri utile; unul dintre acestea va conduce pe siteul Uniunii nationale a executorilor judecatoresti; gasiti aici o sectiune : cauta executor. Daca il gasiti, e "veritabil".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog!onrc cere dizolvarea firmei mele craciunminerva craciunminerva buna ziua.sunt panicata! ONRC a dat firma mea in judecata si cere dizolvarea ei,pe buna dreptate.asociatul meu,adminstrator ca si mine,nu a depus situatiile ... (vezi toată discuția)
Cit timp dureaza -redactare sau? solutie ? dorudoru dorudoru Pe data de:06-04-2011 Sa terminat un proces civil la judecatorie (Hotarare judecatoresca care sa tina loc de act autentic-vinzare-cumparare casa. pe siteul ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am avut ultimul termen la un proces privind Taxa auto pe data de 23.11.2009. In acelasi timp s-a stabilit si faptul ca am castigat (apare si pe ... (vezi toată discuția)