avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate transfer fotbal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

transfer fotbal

Buna ziua am un baiat de 12 ani este la un.club sportiv de 1 an vreau sal mut in la alt club.aici am platit o taxa de 3 luni fupa cate toti copii din echipa na mai platit pentru ami.da transferu imi cere o suma de 1000euro in contitile in care nam semnat contract nimic si noi am cumparat echipamente am platit arbitraj si teren ce pot face multumesc.
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:09, 28 Iulie 2017
Ar trebui sa sesizati Directia judeteana de sport-cultura in scris, cu nr. de inregistrare/ data, asupra practicilor de la respectivul club.
Daca fiul dvs. nu are contract incheiat (de verificat ?!) cu clubul, in mod normal, nu are nicio datorie catre respectivul club. In contract trebuie sa existe mentiuni legate de despartire pe cale amiabila sau contra unei taxe.
Pentru taxele primite ar trebui sa detineti facturi/ chitante.
Daca este club sub patronajul Directiei Judetene de Educatie Fizica si Sport faceti o sesizare, daca este insa, club privat,si nu exista documente (contracte, adeziuni, fise de inscriere, etc.) nu aveti datorii (echipament, bani, ) puteti face ce doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract sportiv minor federatie sportiva jondoe1 jondoe1 Buna ziua, intrebarea mea este: Un contract de jucator[sportiv] se considera in continuare valabil daca federatia modifica date din contract fara a se face ... (vezi toată discuția)
Organigrama club sportiv vs oug 63/2010 Kyandra Kyandra Am si eu o intrebare, chiar daca nu vizeaza direct functionarii publici. Trebuie sa infiintez un club sportiv cu personalitate juridica, in subordinea ... (vezi toată discuția)