avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Spatiul comercial spart; retrimitere dosar la politie; ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Spatiul comercial spart; retrimitere dosar la politie; recurs

Buna seara si "La multi ani!" tuturor.
Apreciez foarte mult acest forum si toate raspunsurile competente de aici, de aceea am incredere ca ma veti ajuta.
Problema este urmatoarea, pe scurt: spatiul de productie al firmei noastre a fost spart, iar un individ a inceput sa vanda sucuri de acolo ca din propriul magazin. Am urmat caile cunoscute, plangeri la Politie si proces. La prima infatisare,. acum 1 an, judecatoarea a hotarat retrimiterea dosarului la Politie pentru cercetari mai detaliate. De atunci nu am mai auzit nimic despre acest lucru. In data de 22 dec. am primit o decizie a judecatoriei prin care se declara procesul incheiat din motivul "lipsa partii vatamate" si ne obliga la plata cheltuielilor de judecata in valoare de "lei 300.000" . Aici sunt 2 lucruri ciudate: 300 mii lei noi sau vechi? In mod normal, dupa 1 iulie toate preturile se exprima in lei noi, dar 300 mii RON inseamna o avere. A doua ciudatenie este ca nu am primit nici un fel de citatie, nici Politia nu ne-a solicitat pentru cercetari, absolut nimic. Pentru termenul de anul trecut am primit citatie la 2 adrese postale.
Ideea e ca avocatul nostru nu mai raspunde la nici un telefon, probabil e plecat din tara, iar noi putem face apel in 10 zile. Deci anul acesta trebuie sa facem apel. Cum se procedeaza? Cum se formuleaza? Trimit o scrisoare cu confirmare de primire catre Judecatorie? Va rog sa ma ajutati si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: veronica musat , utilizator 12:25, 29 Decembrie 2005
Buna ziua, Ma numesc Veronica Musat, si sunt avocat, pentru a declara recurs aveti nevoie de asistenta juridica intrucit acesta trebuie si motivat din punct de vedere juridic. Pentru detalii sunati la tel. 021/666.59.40 sau 0744.84.81.83 sau trimiteti e-mail la veronica_musat@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor urgent!!! recurs in termen ceranca ceranca Buna seara si "La multi ani!" tuturor. Apreciez foarte mult acest forum si toate raspunsurile competente de aici, de aceea am incredere ca ma veti ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor urgent!!! recurs in termen ceranca ceranca Buna seara si "La multi ani!" tuturor. Apreciez foarte mult acest forum si toate raspunsurile competente de aici, de aceea am incredere ca ma veti ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui dupa divort codrutz1967 codrutz1967 In toate discutiile referitoare la copiii minori care au nefericirea sa fie prinsi in mijlocul unui divort se "bate moneda", mai mult sau mai putin patimas, pe ... (vezi toată discuția)