avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cerere redobandire permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cerere redobandire permis suspendat

buna dimineata!
in data de 20.08.2009 mi-a fost retinut permisul pentru 90 zile pentru ca la o trecere la nivel cu calr ferata cu bariere automate nu am fost atent, nu am observat semnalele luminoase si nici nu le-am auzit pe cele acustice si am fost surprins de bariera care a inceput sa coboare si am lovit-o fara a-i provoca deteriorari

am trecut examenul "13 din 15" dar am fost informat de domnul politist din sala de examinare ca nu am drept de reducere a pedepsei la 30 zile

eu sunt decis sa incerc totusi si ma interesa daca stie cineva un tip de cerere catre comandant, ceva care sa-i mearga acestuia la suflet, poate se indupleca si iarta;)

va multumesc anticipat
sa aveti o zi buna
Cel mai recent răspuns: C.Geta , utilizator 18:42, 22 Septembrie 2009
Incercati, dar sansele de reusita sunt nule.
multumesc tuturor pentru raspunsurile acordate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis de conducere ylys ylys As dori sa stiu care este procedura pentru recuperarea permisului de conducere mai devreme de 3 luni, la o luna, in situatia in care o persoana a depasit ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile in contencios administrativ ContSters373000 ContSters373000 Buna seara Exista in O.U.G. 195/2002 art.221 Art. 221. - (1) Perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce se reduce la 30 de zile, ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 de zile alexcot alexcot In decursul acestei luni mi s-a suspendat permisul pentru infractiunea de trecere la nivel cu cale ferata cu semnal luminos si bariera. sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)