avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt handicapat, rog ajutor cu citeva lamuriri la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt handicapat, rog ajutor cu citeva lamuriri la situatia relatata.

Buna ziua , sunt persoana cu handicap bolnav de epilepsie , pina la 44 ani nu am reusit sa fac mai nimic inafara de medici , tratamente .Acum sunt stabilizat cit de cit se pare ca formula de tratament pe care o am in acest moment functioneaza si sunt rezultate. Problema mea este urmatoare -am o indemnizatie de handicap de 271ron si tratament gratuit care este destul de scump daca ar fi sa il cumpar, parintii mei au murit si eu am mostenit ce aveau ei pamint, casa . E tot ce am. Am hotarit sa imi fac o intrep. indiv si sa aplic pentru fonduri europene , incerc sa fac ceva pentru viata mea sa construiesc ceva .Intrebare ;daca eu fac toate astea mai beneficiez de indemnizatie si gratuitati in sanatate lucruri care imi sunt indispansabile pentru existenta mea si asa foarte grea . In acest moment nu am nici un alt venit.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:31, 3 Mai 2017
Chiar daca infiintati entitate juridica,beneficiati de facilitatile actuale
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap NUCICOM NUCICOM Buna ziua , sunt persoana cu handicap bolnav de epilepsie , pina la 44 ani nu am reusit sa fac mai nimic inafara de medici , tratamente .Acum sunt stabilizat ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au persoanele cu handicap gradul ii? mariana70 mariana70 Doresc sa aflu ce drepturi au persoanele cu handicap gradul II in afara de indemnizatia de 234 lei si cele 6 bilete gratuite de transport! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Informatii pensie de urmas margareta52 margareta52 Buna seara, Am o nelamurire, mi-a decedat sotul anul acum 3 ani jumatate, el fiind pensionat, fost cadru in armata. Fiica. fiind la ... (vezi toată discuția)