avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita-recuperare imobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita-recuperare imobil

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind speta urmatoare.

Am facut un credit in 2007 de 30.000 EUR la avand ca gaj imbobilul. Am platit 4 ani rata aferenta insa din cauza crizei nu am mai reusit sa continui plata creditului. In tot acest timp s-au platit 30.000 EUR dobanzi iar din credit s-au scazut maxim 2000 EUR. Dupa ani de instiintari de la banca si licitatii, creantele au fost vandute catre o firma de recuperari. La finalul anului 2016 banca ne-a instiintat de cesionarea creantelor urmand ca firma sa ne informeze doar printr-o singura notificare in 6 luni, cu privire la aspectele legale ce trebuie urmate. Din punctul dvs de vedere, cum ar trebui actionat avand in vedere ca doresc sa imi recuperez casa insa la o suma negociata. E posibil sa negociez cu firma de recuperari?Exista vreo sansa sa o recuperez de la ei fara a actiona in instanta? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Creante preluate de recuperatori ContSters358116 ContSters358116 Daca un debitor se afla in faza de executare silita la cererea unei societati de recuperare SRL, tinand cont de faptul ca debitorul a ... (vezi toată discuția)
Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)
Procent estimativ cu care firmele de recuperare cumpara o creanta de la banca Gusty29 Gusty29 Cine ma poate ajuta: As dorii sa stiu un procent estimativ cu care firmele de recuperare cumpara creantele de la banci ?!!! Stiu ca difera de la caz la caz ... (vezi toată discuția)