avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

Un punct de lucru(magazin de produse alimentare) isi poate incepe activitatea inainte de eliberarea documentelor de inregistrare de la Registrul comertului? Aceste documente au fost depuse la ORC insa din cauza "grevei"magistratilor nu s-au finalizat inca.
Cel mai recent răspuns: Beta , utilizator 15:05, 21 Septembrie 2009
Pana nu este inregistrata la Registrul Comenrtului, firma nu esxista.
Vorbeam de un punct de lucru! Firma e inregistrata la ORC!
Pentru a fi in legalitate, asteptati eliberarea documentelor de la Registrul Comertului...pana atunci nu aveti niciun punct de lucru - este insa regretabil ca din cauza grevei, au de suferit cetatenii!
Colegii mei au drptate, puctul de lucru este infiintat la data la care judecatorul delegat semneaza cererea. Faptul ca ati depus dosarul la ORC nu presupune ca acesta a fost infiintat.
nu aveti dreptul sa desfasurati activitate, pana la eliberarea documentelor de la ORC.

Alte discuții în legătură

Nerespectare activitati declarate la rc sandam sandam Buna dimineata. O intrebare scurta cu multumiri anticipate! Care sunt riscurile la care se expune o firma la incheierea unei tranzactii care nu se incadreaza ... (vezi toată discuția)
Denumiri identice pt. societati diferite ContSters154162 ContSters154162 Am descoperit recent ca exista o societate comerciala \"P\" intr-un alt judet, denumita exact la fel ca societatea mea \"P\"#-o. Desi nu avem acelasi obiect de ... (vezi toată discuția)
Nu am declarat punctu de lucru ailin ailin BUNA . am deschis o firma de doua luni dar nu am declarat punctu de lucru va rog ajutati-ma :sorry: vreau sa stiu ce acte i-mi trebuie sa-l declar si daca ... (vezi toată discuția)