avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum scap de plata impozitului la un autovehicul pe ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum scap de plata impozitului la un autovehicul pe care nu-l mai am.

Am un Ford Siera fabricat în 1991 pe care l-am împrumutat unui cunoscut.
În prezent mașina este nefuncțională în curtea respectivului. Am încercat să o dăm la fier vechi dar pe acolo trec tot felul de indivizi care o vor dar nu emit factură. Toate actele si numerele de circulație sunt la mine.
Dacă fac acte de vînzare cumpărare cu respectivul, în care specific că o vând dezmembrată, ca piese de schimb, cumpărătorul trebuie să o declare la fisc?
Dacă nu consider caz rezolvat pentru că eu o scot de la fisc iar el o poate vinde la fier vechi oricui, fără probleme.

Alte discuții în legătură

Radiere masina lachegeorge lachegeorge Am o masina, inscrisa pe firma.Este nefunctionala de cativa ani.Vreau sa o scot din evidente.Din tot ce am citit, nu m-am lamurit de unde incep si cu ce, mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa scot o masina de la impozit fara acte? andrrra andrrra In 2015 am fost de acord sa transfer o masina pe numele meu, pentru a ajuta pe cineva - fara acte de vanzare cumparare, fara sa primesc actele masinii, fara ... (vezi toată discuția)
Despre radiere auto! Karapok Karapok Intreb si eu distinsii colegi, care poate au auzit o speta asemanatoare, sau imi pot da un sfat competent.Pe scurt despre ce este vorba, am avut un autoturism, ... (vezi toată discuția)