In 2015 am fost de acord sa transfer o masina pe numele meu, pentru a ajuta pe cineva - fara acte de vanzare cumparare, fara sa primesc actele masinii, fara nimic - greseala mea, iar masina a ramas la persoana respectiva. Anul trecut, acela a vandut masina mai departe, fara ca eu sa fiu de fata, tot fara act de vanzare cumparare. Problema este ca masina a ramas inregistrata la fisc pe numele meu, si trebuie sa platesc impozit. Am contactat ambele persoane, dar raspund extrem de greu si nu reusesc sa le conving sa ne intalnim sa rezolvam problema. Cum as putea sa scot masina de la finante, sa o radiez, sa nu mai figureze pe numele meu? Mentionez ca nu am nimic la mana, nici un fel de act, doar numele celor doi.
Multumesc mult!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Legal nu puteti radia de pe rolul dv fiscal vehiculul decat in baza unui document de instrainare
Staruiti la nivelul detinatorului vehiculului sa incheiati documentele legal prevazute
Notificati oficial detinatorul vehiculului sa parcurga procedura de achizitie bun mobil-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Buna ziua mă poate ajuta cu niste răspunsuri ,am vândut 2 mașini pentru fier fara nici un contract acum vreo 2 ani actele mașinilor le am toate cu tot cu numere cum as putea sa le scot de la impozit vă mulțumesc?
Buna am dat 2 mașini la fierul vechi fara act de radiere sau contract ,toate actele le dețin de la mașini și numerele cum pot sa le scot de la impozit până în prezent am platit impozitul pentru ele va multumesc
Bună mă poate ajuta și pe mine cineva cu un răspuns am dat două mașini nu cunosc persoana fără un act de vânzare numerele actele mașinilor le dețin sunt la mine cum as putea sa le scot de la impozit ?
Vanzare masina
Dodo73
Cum radiez masina după ce am vândut o fără a face act de vanzare cumpărare?Trebuia ulterior sa le semnam si nu mai răspunde la tel. Banii am luat dar nu ... (vezi toată discuția)