avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit \"Prima casa\" pentru un apartament \"la alb\"
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit "Prima casa" pentru un apartament "la alb"

Buna ziua! Exista vreo regula impusa de stat prin care Banca Transilvania are dreptul sa nu crediteze o lucuinta intr-un bloc nou la stadiul de "alb"? Mentionez ca nlocul este finalizat, are receptia finala, cadastru și intabulare, plus in apartament instalatia electrica, cea de gaz si apa transa in bucatarie si bai. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai repede, deoarece ieri am primit raspunsul cu respingerea dosarului (la banca Transilvania), din acest motiv, ca este la stadiul de "alb". Plus ca juridicul de la Bucuresti a dat acest "diagnostic", dosarul plecand in regula de la Constanta.
Va mulțumesc si astept raspunsul dvs!

Alte discuții în legătură

Conditii acordare credit prima casa mihai_lucian_09 mihai_lucian_09 Buna ziua, Am dosarul depus si aprobat din punct de vedere financiar la o banca, pentru achizitionarea unui credit prima casa. Am gasit o casa la rosu (fara ... (vezi toată discuția)
Prima casa...cum se poate face receptia unui imobil? Valentin1981CT Valentin1981CT Salut dragi colegi de forum, Am si eu o intrebare si sper sa imi raspunda si mie cineva care are ceva experienta in acest domeniu si cred ca poate fi un ... (vezi toată discuția)
Boxa apartament - constructie pereti tabla Iuli03 Iuli03 Am cumparat un apartament acum un an, si odata cu el si o boxa care este la subsolul blocului. La momentul semnarii precontractului am platit integral boxa in ... (vezi toată discuția)