avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe venitul nerezidetiilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit pe venitul nerezidetiilor

Buna ziua. Am urmatoarea situatie:firma la care lucrez a apelat la o companie din china pentru a realiza vanzari in China. Luna aceasta am primit si factura aferenta comisionului din vanzariile efectuate in china.. ce trebuie facut se incadreaza in impozitul pe venitul nereziidentiilor sau nu. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:40, 16 Mai 2017
cautati conv de evitare a dublei impuneri cu china. Exista? Atunci cautati scutirile.. Daca e trecuta acolo nu se impoziteaza. Daca nu..se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea nerezidentilor ildikogabriella ildikogabriella Sunt contabila unioe institutii de spectacole.Institutia beneficieaza de 2 categorii de servicii prestate de un rezident dintr un stat ue: un serviciu de ... (vezi toată discuția)
Impozit nerezidenti carmen carolina carmen carolina Un SRL din Romania are acces la un soft online cu ajutorul caruia isi poate gestiona mai usor activitatea. Este utilizat la nivel intern, doar in cadrul ... (vezi toată discuția)
Nerezident mexic cosmin8917 cosmin8917 Buna dimineata, Avem un contract de comision cu o firma din Mexic si nu stim daca este necesar sa-i retinem impozit. Ma puteti ajuta cu un ... (vezi toată discuția)