avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit nerezidenti

Un SRL din Romania are acces la un soft online cu ajutorul caruia isi poate gestiona mai usor activitatea. Este utilizat la nivel intern, doar in cadrul companiei. Acest soft apartine unei companii din America - Ohio, care emite o factura ( fara TVA).
Trebuie SRL -ul sa plateasca impozit pe nerezidenti?

Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:10, 27 Februarie 2015
Cautati in conv de evitare a dublei impuneri daca exista prevederea aceasta..
Daca nu exista , trebuie.. Dar cred ca exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare servicii facturate de nerezidenti ceapfa ceapfa Buna ziua, Iata datele ecuatiei : S.R.L din Romania primeste facturi de prestari servicii / achizitie soft din SUA de la un LLC. La plata serviciilor / ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii extracomunitare iflorin11 iflorin11 Buna ziua, O microintreprindere din Romania, neinregistrata in scopuri TVA, doreste sa achizitioneze servicii informatice (realizare pagini web) de la o firma ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul nerezidetiilor Ankca Ankca Buna ziua. Am urmatoarea situatie:firma la care lucrez a apelat la o companie din china pentru a realiza vanzari in China. Luna aceasta am primit si factura ... (vezi toată discuția)