avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum devii reprezentant legal pentru un nevazator?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum devii reprezentant legal pentru un nevazator?

Mama mea si-a pierdut vederea si, ca urmare, doresc sa devin reprezentant legal si sa o reprezint in fata diferitelor autoritati si furnizori (exista contracte pe numele ei care trebuie reinnoite etc) si nu mi se pare normal sa fie nevoita sa semneze documente pe care nu le poate citi. Cum ii pot reprezenta interesele, cu minim e deranj pentru ea?

Alte discuții în legătură

Delegatie administrator axellcom axellcom Buna ziua. Va deranjez si eu cu o intrebare: Mie in calitate de administrator al unei societati aflate in litigiu in tribunal imi trebuie delegatie de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, avem o situatie mai speciala in comitetul executiv ... Marian niculae Marian niculae buna seara, avem osituatie mai speciala in comitetul executiv prin faptul ca avem un membru care ne considera sclavii lui fiind nevoiti sa aprobam tot ce ... (vezi toată discuția)
Ci curatela persoana handicap ymann ymann Buna ziua, as dori sa stiu daca o persoana, desemnata de judecatorie, ca si curator poate reprezenta o persoana cu grad 3 de handicap, in vederea luarii in ... (vezi toată discuția)