avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Delegatie administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Delegatie administrator

Buna ziua. Va deranjez si eu cu o intrebare: Mie in calitate de administrator al unei societati aflate in litigiu in tribunal imi trebuie delegatie de reprezentare???
Va intreb deoarece m-am prezentat la proces iar judecatoarea nici nu ma baga in seama deoarece cica nu aveam delegatie de reprezentare....eu fiind insa administrator unic si pe adresa mea venind toate citatiile.
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 14:17, 20 Iulie 2011
Nu ne deranjati stimate Domn, pentru asta suntem aici : pt a va oferi suport si a primi apoi aplauze :)

Desi dvs vi se pare un paradox, trebuie sa va faceti singur o delegatie - Subscrisa Societatea Comerciala ... cu sediu... inregistrata la ONRC ... CUI..., prin reprezentantul sau legal ... in calitate de Administrator, imputernicim pe Dl.... (tot dvs) sa ne reprezinte interesele in fata (numele instantei) in Dosarul .../... avand va obiect ... - semnati si stampilati. Este o formalitate simpla si trebuie indeplinita ca atare. Va doresc o zi buna!
scorpiusu a scris:

Desi dvs vi se pare un paradox,

Din pacate asa ceva nu se mai numeste paradox. Este altceva.
Daca prin lege este definita calitatea de administrator, aceea de a reprezenta societatea, iar un reprezentat al legii solicita o confirmare suplimentara atunci poti sa iti faci o impresie a ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie caprice caprice ma poate ajuta cine va cu un model de împuternicire specială pentru persoanele desemnate să îndeplinească formalităţile legale (original) la procesul de ... (vezi toată discuția)
Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Delegatie comar comar ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e ... (vezi toată discuția)