avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegatie

ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e prima data pt mine. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:20, 11 Martie 2010
Antet Nr. iesire ... / ...

Delegatie/Imputernicire

Subscrisa SC .... SRL/SA cu sediul in ... inregistrata la ORC sub nr. ... si avand CIF RO ..., delega/imputerniceste prin prezenta pe dl/d-na ... posesor al BI/CI seria ... nr. ..., eliberat/a de ... la data de ..., avand calitatea de consilier juridic in cadrul SC ... SRL/SA sa reprezinte interesele societatii in fata ... (instanta), in dosarul nr. ... / ... aflat pe rolul acestei instante.

Semneaza reprezentantul legal al societatii (Administrator/director general)
Multumsec tare frumos.Abuzez de amabiliattae dumneavoastra si va mai adreses inca o intrebare. Si in cazul in care am 2 dosare trebuie cate o delegatie/imputernicire pentru fiecare in parte? Logic ar fi ca da, dupa parerea mea.....
Da, bineinteles ca trebuie sa ai cate o delegatie in fiecare dosar; de asemenea, pentru eliminarea oricaror discutii in instanta privitoare la reprezentare, uzanta este sa se depuna cate o delegatie pentru fiecare faza procesuala (fond, apel, recurs, etc.).
Multumesc tare frumos
deci nu cate o delegatie la fiecare termen,nu?asa imi spunea cineva?e suficient una la primu termen la judecata in fond si alta la primul termen de la judecata in recurs....?

Alte discuții în legătură

Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Dovada calitatii de reprezentant ContSters22096 ContSters22096 in cadrul unui dosar consilierul nostru juridic s-a prezentat avand o imputernicire semnata de directorul general al societatii \"act sub semnatura privata\" ... (vezi toată discuția)
Ccm mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, am si eu nevoie de un model de imputernicire scrisa pentru reprezentantii desemnati in vederea negocierii si semnarii CCM si unul pentru ... (vezi toată discuția)