avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegatie

ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e prima data pt mine. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:20, 11 Martie 2010
Delegatia de reprezentare trebuie sa fie pentru tot litigiul si nu numai pentru un singur termen.
Cand se face apelul partilor din dosar raspundeti ... SC reprezentata prin consilier juridixc cu delegatie la dosar ..in acest caz nu mai este nevoie sa aveti delegatie pentru fiecare termen de judecata.
Cum se procedeaza cu depunerea delegatiei la primul termen? Se inmaneaza judecatorului? Sau cum se procedeaza?
da, la primul termen se inmaneaza presedintelui completului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Dovada calitatii de reprezentant ContSters22096 ContSters22096 in cadrul unui dosar consilierul nostru juridic s-a prezentat avand o imputernicire semnata de directorul general al societatii \"act sub semnatura privata\" ... (vezi toată discuția)
Ccm mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, am si eu nevoie de un model de imputernicire scrisa pentru reprezentantii desemnati in vederea negocierii si semnarii CCM si unul pentru ... (vezi toată discuția)