Buna ziua!
In urma cu cativa ani, primaria a concesionat un teren care cuprinde nu doar proprietatea primariei ci si drumul de exploatare si parte din suprafata terenului meu. In lipsa drumului de exploatare, primaria a creat pe terenul meu un drum pietruit. In urma unei actiuni in revendicare, urmata de o executare, mi-am redobandit bunul.
Si acum vine partea incredibila! In certificatul de urbanism, pe care l-am solicitat, se specifica urmatoarele: “In scopul prezervarii terenului pentru realizarea drumului de acces din partea nordica a terenului, imprejmuirea se va amplasa la distantele de 10,30m si 11,90m din punctele 1 si 2, conform planului de situatie, anexa la prezentul certificat.” Ei,ce sa vezi ? Asta inseamna fix suprafata castigata in instanta! Expropriere mascata?
Din cate am inteles, certificatul de urbanism este doar un act de informare ce nu poate fi atacat, desi are consecinte. In baza lui autorizatia de construire mi se va da pe aceasta suprafata diminuata.
Si ca sa fim in ton cu moda si preocuparile de moment, pot face o plangere penala pentru abuz in serviciu cu un rezultat favorabil (mie, desigur) ?
CE MAI POT FACE INTR-O ASTFEL DE SITUATIE ? ( a se citi cu disperare,va rog ):frantic:
V-as fi recunoscatoare pentru orice idee! Ma voi adresa unui avocat,dar parera mai multora poate fi de ajutor.
Multumesc!