avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am mai multe procese cu asociatia de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am mai multe procese cu asociatia de propietari

In urma expertizelor contabile din dosarele aflate pa rol,la diferite instante cu toate ca reprezinta in fapt aceeiasi cauza,s-au demonstrat diferente considerabile care ami sunt favorabile,expertize efectuate de catre experti contabili acreditatisi desemnati de catre instantele judecatoresti aleatoriu asa cum prevede legea.Vreau sa stiu daca in baza acestor expertize pot fi actionati in judecata datorita erorilor constatate cei din Asociatia de Propietari ,totodata daca acest fapt atrage raspunderea penala si daca da, ce articole de lege din CP si CPC pot fi invocate.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:20, 5 Mai 2017
Angajati un avocat care va spune / informeaza ce si cum , aici pe forum nu cred ca este cineva sa garanteze cel solicitate de Dumneavoastra .
Si inca un amanunt : daca nu aveti documente solide sa nu dati nici macar 1 % sanse partii adverse , nu va incumetati , asa cum am spus numai un avocat va poate spune ce sanse aveti ( dar aveti grija caci sunt avocati si avocati ! ) deci , bani si rabdare .
Succes .
In primul rand asteptati termiarea proceselor actuale. daca vor fi in favoarea dvs., o sa vedeti, apoi daca mai aveti chef o sa continuati pe alta "linie" procesele despre care vorbiti.
Aici pe forum, majoritatea userilor de profesie avocat, o sa va sfatuiasca sa urmati din nou calea justitiei. Nu zic ca este rau, dar aceasta cale este a naibii de anevoioasa, adica lucrurile se pot clarifica si altfel mult mai simplu. Depinde de dvs. ce vreti sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mai multe procese cu asociatia de propietari vulpita24 vulpita24 In urma expertizelor contabile din dosarele aflate pa rol,la diferite instante cu toate ca reprezinta in fapt aceeiasi cauza,s-au demonstrat diferente ... (vezi toată discuția)
Plangere penala judecator! mircea_1973 mircea_1973 Buna ziua ! Daca formulez o plangere penala impotriva unui judecator ,mai are competenta sa judece cauza pe rol?Eu sunt parte in proces! multumesc ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)