avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare activitate (comercială) / PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare activitate (comercială) / PFA

In luna iunie ac expira perioada de suspendare a PFA.ului (personal) si nu vreau sa radiez firma. Pt ce perioada pot prelungi suspendarea ? Daca NU se poate prelungii suspendarea, in ce condiții pot solicita redeschiderea/reluarea activității, tinind cont ca in fapt pina in august 2018 (din motive independente de voința mea) nu o sa pot presta/desfășura activitate, dar, după cum am menționat, nu vreau (ca pt doar un an) sa pierd firma, pt ca ar însemna sa pierd toate avizele si licentele de functionare. Mulțumesc anticipat pt răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Radiere societate marialaurica marialaurica supendarea societati expira in 28 04 2013 daca nu o redeschid ce se intampla ?,cumva registru o radiaza din oficiu,daca nu ce se va intampla cu societatea eu ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva pt firma in inactivitate temporara OanaLH OanaLH O firma platitoare de tva isi suspenda activitatea temporar de la Reg Comertului si obtine totodata regim derogatoriu de la finante incepand cu luna iunie ... (vezi toată discuția)
Societate inactiva antonica_sz antonica_sz Buna ziua, Am un SRL care este inactiv pana pe 29.06.2012. As dori sa stiu, ce pasi trebuie facuti in continuare pentru ca societatea sa devina activa?. ... (vezi toată discuția)