avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cum șterg o întrebare de pe Avocatnet ?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cum șterg o întrebare de pe Avocatnet ?

Doresc să șterg o întrebare unde am lăsat și numărul de telefon. Am cont dar nu am văzut pe site unde să apară secțiunea '' Întrebările mele '' și să existe posibilitatea să șterg o întrebare. Rog moderatorul să șteargă, nu doresc să fiu deranjat pe acel număr de telefon
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 11:35, 17 Septembrie 2017
Nu mai aveti nr de tel pe site pt ca l-a editat un administrator, dar ca idee, de ce l-ati scris daca nu vreti sa fiti sunat pe acel nr ?

Intrebarea nu se sterge ca ati primit raspunsuri la ea.
Cititi si regulamentul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2017
gi-jane2, moderator
Buna ziua!
Doresc sa am posibilitatea stergerii sau reeditarii intrebarilor.
Multumesc!
Bună ziua,

Nu aveți această posibilitate. Regulamentul forumului, pe care l-ați acceptat atât la înscriere și înainte de publicarea fiecărei întrebări, prevede:
De asemenea, pentru coeziunea discutiilor, odata cu scrierea unui mesaj in forum ne transmiteti si noua, ca drept neexclusiv si nelimitat in timp de autor, dreptul de a publica, republica si mentine mesajul in Forum si in orice alte produse Avocatnet.ro, cata vreme acestea exista. Fara aceasta regula, munca consultantilor adunati aici ar fi in zadar, iar raspunsurile pe care le primiti nu ar mai veni cu aceeasi frecventa. In plus, Avocatnet.ro poate integra aceste mesaje in produsele sale destinate publicului, fara a fi nevoie pentru aceasta de o aprobare speciala din partea dumneavoastra.

www.avocatnet.ro/forum/main/...

O zi frumoasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere intrebare de pe forum pelubogdana pelubogdana As vrea sa sterg o intrebare de pe forum .Cum sa fac? (vezi toată discuția)
Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)
Pentru administratorii site-ului: cum pot sterge un comentariu la articol? nicusorilinca nicusorilinca am rugamintea de ama ajuta cu pasii pentru stergerea unui comentariu personal la un articol publicat pe site!exista aceasta posibilitate?va multumesc! (vezi toată discuția)