avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate apariție la televizor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

apariție la televizor

bună ziua ! as dori să știu dacă pot împiedica in vreun fel apariția la televizor,mi s-a luat un interviu și nu vreau în nici un fel să apar la TV sau pe net..am.dreptul la propria imagine ? pot să dau respectiva persoană în judecată ? sau ce as putea face ? Mulțumesc
~ Conținut șters la cerere ~
respectivul domn nici macar nu s-a prezentat ,mi -a tăiat calea și a început să mă întrebe diverse chestii ,discuția a îndreptat o in ce direcție a vrut dânsul ..
~ Conținut șters la cerere ~
mulțumesc pentru timpul acordat !
bună ziua ,
in cazul in care nu mi se ia in considerare mesajele trimise către persoana care mi-a luat interviul , de a modifica clipul în care apar ,se mai poate face ceva ? mă pot folosi de o lege ,hotărâre , privind dreptul la propria imagine ?

Alte discuții în legătură

Poze si imagini difuzate fara accordul meu bigpaulie bigpaulie Buna ziua , As dori sa adresez o intrebare comunitati Avocatnet.ro privitoare la faptul ca in prealabil desfasurari cercetarii judecatoresti in dosarul penal ... (vezi toată discuția)
Calomnie narcisa12345 narcisa12345 buna ziua,am si eu o intrebare acum un an si jumatate politia a descins la noi in casa am fost dusi la politie pentru declaratii ca martori intrun dosar de ... (vezi toată discuția)
Legatura catre cont de facebook marian_d marian_d Buna ziua, Detin un website in care postez informatii despre activitatea unor persoane publice de la nivel local si national. Majoritatea informatiilor ... (vezi toată discuția)