avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate apariție la televizor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

apariție la televizor

bună ziua ! as dori să știu dacă pot împiedica in vreun fel apariția la televizor,mi s-a luat un interviu și nu vreau în nici un fel să apar la TV sau pe net..am.dreptul la propria imagine ? pot să dau respectiva persoană în judecată ? sau ce as putea face ? Mulțumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare reporter de fata cu politistul cristiansavu cristiansavu Se da urmatorul caz (sa zicem ipotetic) in speranta ca ma puteti lamuri #-o Politistul opreste o masina in cadrul unui control de rutina. El este insotit de ... (vezi toată discuția)
Televiziune pentru caini CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Iata ca s-a facut si o televiziune pentru caini:) http://ro.stiri.yahoo.com/o-televiziune-doar-pentru-c%C3%A2ini-140000663.html (vezi toată discuția)
Publicare imagini socante accident fara a cenzura cadrele explicite laurentiumeauta laurentiumeauta Buna ziua! La acesta legatura veti gasi un clip de 5 minute cu operatiunea de salvare in urma unui grav accident rutier, soldat cu pierderea a doua vieti ... (vezi toată discuția)