avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua. Am avut un proces pentru custodia fetitei eu fiind in strainatate. Am pierdut procesul si am facut apel dar fostul sot a deschis in paralel un alt proces pentru majorarea pensiei alimentare de la 1/4 din venitul minim din Romania la 1/4 din venitul meu de aici. Se poate cere majorarea chiar daca este apel pe rol si hotararea nu este definitiva si irevocabila. Eu din cate stiu pana la finalizarea apelului ramane in vigoare vechea hotarare in care fetita era cu domiciliul la mine. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara MaryMiha MaryMiha Buna ziua. Am avut un proces pentru custodia fetitei eu fiind plecata in Anglia am cerut custodia dar nu mi s a acordat s a acordat doar custodia comuna cu ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta civila MaryMiha MaryMiha Buna ziua. Am si eu o problema si va rog din suflet sa ma ajutati. Anul trecut am venit la munca in Anglia fiind divortata de sotul meu si aveam custodie ... (vezi toată discuția)
Costodie ceruta in spania, parinti romani, copil nascut in spania ana s ana s Locuiesc in Spania cu fetita mea , nascuta aici. Am cerut aici in instanta custodia fetitei si pensie alimentara, avand in vedere ca tatal ei, roman si el, ... (vezi toată discuția)