avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru a lua in spatiu o ruda,e nevoie de acordul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru a lua in spatiu o ruda,e nevoie de acordul ambilor soti proprietari ai apt?

Pentru a lua in spatiu o ruda,e nevoie de acordul ambilor soti proprietari ai apt?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 01:08, 7 Mai 2017
Buna ziua!

Este suficient ca unul dintre proprietarii apartamentului sa se deplaseze pt a da declaratia de luare in spatiu, nu trebuie sa mearga amandoi.

Numai de bine!
N.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire in spatiu, declaratie de consimtamant doar de la un proprietar Diore Diore Buna ziua, In cazul in care exista 2 proprietari pe acelasi imobil, este necesar acordul ambilor pentru luarea in spatiu a unei persoane? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna seara, pentru a lua o persoana in spatiu, este necesar ca ... Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna seara, Pentru a lua o persoana in spatiu, este necesar ca ambii proprietari ai apartamentului sa fie de acord si sa se prezinte pentru semnatura la ... (vezi toată discuția)
Act de identitate minor 14 ani - parintii nu sunt proprietarii apartamentului OanaCris77 OanaCris77 Buna ziua. Sper ca am incadrat corect intrebarea. Am si eu o nedumerire si as avea mare nevoie de o clarificare. Apartamentul in care locuiesc cu sotul ... (vezi toată discuția)