avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de identitate minor 14 ani - parintii nu sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de identitate minor 14 ani - parintii nu sunt proprietarii apartamentului

Buna ziua.

Sper ca am incadrat corect intrebarea.

Am si eu o nedumerire si as avea mare nevoie de o clarificare. Apartamentul in care locuiesc cu sotul si copiii este al mamei mele care are domiciliul in strainatate. Pt mine si sot mama ne-a facut procura la momentul respectiv pentru luarea in spatiu si amandoi avem domiciliul aici. Fiul meu implineste 14 ani intr-o luna si as vrea sa stiu daca este nevoie ca mama mea a faca o noua declaratie de luare in spatiu pentru el sau copilul dobandeste automat domiciliul parintilor.

Multumesc anticipat!
Oana
Cel mai recent răspuns: OanaCris77 , utilizator 20:47, 8 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Nu dobandeste automat domiciliul parintilor.
Trebuie declaratie din partea proprietarului pentru luarea in spatiu.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitatea de a face buletinul dupa casatorie AN@M AN@M buna ziua urmeaza sa ma casatoresc si imi schimb numele de familie deci automat trebuie sa imi schimb si buletinul, dar proprietara apartamentului (mama ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 minori hotnog_ionut hotnog_ionut buna ziua. as dori sa stiu daca in cazul unui divort avand 2 minori unul de 2 ani si celalalt de 7 luni, sotii locuiesc in apartamentul parintilor sotului, ... (vezi toată discuția)
Ducerea copiilor de catre mama lor la avocata ei si interogarea lor de catre mediatorul care lucreaza in birou cu avocata ei marius_cretoiu marius_cretoiu In 11.11.2014 am intentat prces de divort sotiei. Sambata, 18.04.2015, ora 08:30 AM vecinul nostru suna la usa noastra si incepe sa se rasteasca la mine ca nu ... (vezi toată discuția)