avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imposibilitatea de a face buletinul dupa casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imposibilitatea de a face buletinul dupa casatorie

buna ziua
urmeaza sa ma casatoresc si imi schimb numele de familie deci automat trebuie sa imi schimb si buletinul, dar proprietara apartamentului (mama viitorului sot) nu este in tara si nici nu are posibilitatea de a.mi trimite o procura... ce as putea sa fac?
multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 07:44, 4 August 2018
Ori va stabiliți domiciliul la alta adresa, ori va păstrați numele, ca să nu mai schimbați buletinul.
Si nu e vorba de procura, ci de o declarație de luare in spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - schimbare carte de identitate cmarian90 cmarian90 buna ziua sunt Marian, preschimbarea unui buletin pentru k am nevoie urgent de informatii :\\"> mamei mele ia expirat buletunu :\\"> am facut doarul cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine buletin de sibiu fara sa merg in jud ialomita TanaseValentinaMioara TanaseValentinaMioara ma numesc tanase valentina mioara si sunt din jud ialomita si de doi ani locuiesc in jud sibiu cu chirie am loc de munca stabil medic de familie asigurare cas ... (vezi toată discuția)
Cum pot face buletin? Mlesnita Mlesnita O mare nelamurire. Mi.a expirat buletinul si nu il pot face deoarece sotul, care este unic proprietar pe apartament, nu este in tara, si dupa cum mi s.a zis, ... (vezi toată discuția)