avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperatorii de creante
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperatorii de creante

Pot entitatile de recuperare creante sa.si trimita angajatii la usa spunand ca este din departamentul Directcollect ??
Daca nu te gasesc acasa pot lasa in usa notificarea?
Este vorba de Top Factoring inregistrata la ANPC , care o reprezinta pe Glasro LTD., fiirma Cipriota, neinregistrata..Astept raspuns.O zi frumoasa.

Alte discuții în legătură

Notificare cesiune de creanta Poker10 Poker10 NOTIFICARE DE PLATA Top FAcToRING S. R. L., companie specializatia in recuperarea creantelor in toate modalitile prevazute de lege, in calitate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un credit neplatit calinandrei12 calinandrei12 Mai e valabila legea prescrierii unei datorii peste 3 ani....? Am o datorie cesionata de ING la Top Factoring de vreo 3000 de lei...N am nimic pe numele ... (vezi toată discuția)
Presiuni firma recuperari creante pentru un abonament telefon yo85 yo85 Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe ... (vezi toată discuția)