Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe numele meu pt fostul sot care a plecat de acasa si ulterior a decedat). Suma restanta de plata era de 250 de lei. Dupa un timp top factoring au preluat aceasta datorie si din 2011 primesc acasa plicuri, m-au sunat la parinti, au venit la usa tot incercand sa recupereze o suma uriasa, in prezent cer 2000 de lei cu toate dobanzile aferente.
Am intrebat la Cosmote daca pot achita acea datorie sa imi fac un alt abonament si au spus da. Suma de 250 lei.
Eu nu am semnat nici un acord cum ca as fi deacord cu top factoring sa platesc desi la negocieri cu ei au spus ca pot plati 350 de lei pentru un abonament si ina 250 pentru celalalt. Am spus ca nu accept suma respectiva, nu am de ce sa le dau lor bani in plus. A urmat o perioada de liniste pt ca mi-am schimbat domiciliul si nr de tel insa nu stiu cum au aflat noul nr si continua sa ma sune, ciar sapt trecuta am primit inca un plic pe care scrie refuz de plata si ca vor actiona mai departe pt recuperare.
As vrea sa ii dau in judecata. Sa platesc datoria mea catre Cosmote. Ce sanse am sa scap de ei si sa nu le platesc acea suma exagerata , de 10 ori mai mare decat datoria mea. multumesc
Buna ziua,
Va sfatuiesc ca la prima scrisoare primita sa le transmiteti o notificare scris, transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, prin care sa-i somati in sensul in care daca nu va lasa in pace va veti vedea nevoita sa ii actionati in instanta avand in vedere ca datoria este prescrisa.
Daca nu se potolesc actionati-ii in instanta.
Top factoring
venomok
Buna ziua, am si eu o nelamurire, in data de ieri adica 23 martie 2015 m-am trezit acasa cu o persoana ce reprezinta top factoring . Eu am avut un abonament la ... (vezi toată discuția)