avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... TOP FACTORING
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

TOP FACTORING

Buna ziua, am si eu o nelamurire, in data de ieri adica 23 martie 2015 m-am trezit acasa cu o persoana ce reprezinta top factoring . Eu am avut un abonament la cosmote undeva prin 2009 - 2010, atunci am vrut sa intrerup abonamentul dupa 2 saptamani din diferite motive, ei nu au vrut si eu m-am enervat si nu l-am mai paltit si binenteles nici folosit deloc !!! A trecut tot acest timp de atunci dar prin 2013-14 au inceput sa ma caute top factoring cu sume imense , cica o factura neplatita + nush ce vreo 20 mil , cand am auzit sa-mi cada fata. Bun am incercat sa le explic situatia ca nu am de unde sa platesc atunci , pentru ca eram elev ssi chiar nu aveam si ei mi-au zis ca nui nimic platesti cand ai , dar datoria creste ( camatari pe fata). si unde asa a ajuns la usa mea in 2015 dupa mai bine de 5 ani si imi cere 35 mil , daca nu ma actioneaza in instanta si 100% castiga asa mi-a si zis domnul reprezentant care a venit si apoi eu l-am intrebat daca castiga cum isi recupereaza banii? si el imi zice , pai din bunurile personale incepand de la salariu, daca nu aveti salariu sau bunuri pe numele dumneavoastra , cand a-ti facut contractul la cosmote a-ti facut cu adresa din buletin (adica a parintilor) si luam de la adresa ceea ce ne datorezi adica de la parinti mei .... e posibil asa ceva ???? Ce legi mai sunt acum si cum trebuie sa actionez pentru ca pe langa abuz mi se pare ca se mai incalca si altele........ Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:41, 24 Martie 2015
Daca nu aveti salariu sau bunuri personale, nu au ce sa va execute.
in aceasta situatie daca au trecut mai bine de 5 ani si nu m-au actionat in instanta , nu se prescrie???
Ba s-a prescris dupa 3 ani, nu dupa 5, ca nu-i amenda la fisc. Trimiteti-i la plimbare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presiuni firma recuperari creante pentru un abonament telefon yo85 yo85 Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe ... (vezi toată discuția)
Debit persoana decedata la mostenitor marius_vlad marius_vlad Buna ziua, Am urmatoarea problema si as aprecia sfatul dvs : In urma cu o zi am primit o notificare de la compania TOP FACTORING cu privire la un debit ... (vezi toată discuția)
Situatie top factoring ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua am si eu o situatie am avut un abonament in 2010 la cosmote nu l-am mai platit iar acum ma suna cei de la top factoring din nou dupa ce mau mai sunat ... (vezi toată discuția)