avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributii sănătate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributii sănătate

Bună ziua!
Fiică mea beneficiaza de tratament gratuit printr un program national de Sănătate.Până în ianuarie 2017 inclusiv a fost angajată,apoi și-a dat demisia și au aparut probleme de sănătate motiv pentru care nu a reușit să se mai angajeze.Am efectuat un RMN la o clinica privata și acolo am aflat că nu mai este asigurat.Am mers la Casa de asigurări sociale de unde am obținut calitatea de asigurat in baza diagnosticului și a faptului că e în Programul Național de Sănătate,dar la o zi după efectuarea RMN-ului.Întrebarea mea este: Ce mai pot face acum pt a obține calitatea de asigurat pe lunile din urmă(februarie,martie,aprilie),pt a beneficia de RMN gratuit și inclusiv de tratamentul pe care deja l-am folosit în lunile in care nu eram asigurat.
Vă mulțumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Dana irina irina , utilizator 18:34, 6 Mai 2017
Mentionez ca medicul curant mi a spus că ne dă in judecată pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de un ajutor pentru medicamentele necesare gratuit tinand cont ca nu am nici un venit? delioara74 delioara74 Buna ziua ,am o problema grava,sunt bolnava de circa 4 ani de hepatita cronica b,artrita reactiva,tiroida auto imuna,si am 4 operatii,cum pot beneficia de un ... (vezi toată discuția)
Drepturile asiguratilor cnas cccc_hd cccc_hd Situatia: mama mea (pensionara si contributoare CNAS) a fost internata intr-un spital municipal si, desi starea de sanatate nu s-a imbunatatit dupa tratament, ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la asistenta medicala? kucserajeno kucserajeno Buna zia! Din mijlocul lui decembrie am ramas fara servici,pentru ca firma la care lucram nu a mai prelungit contractul de munca pe durata determinata.Acum ... (vezi toată discuția)