avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord proprietar consolidare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord proprietar consolidare

Doresc să consolidez calcanul iar proprietarul de dincolo de calcan este statul român. De unde obțin acordul ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:11, 7 Mai 2017
Cred că am găsit singur răspunsul. Poate cineva să mă contrazică...Emiterea aut.de consolidare in acest caz reprezintă însuși un acord din partea proprietarului. Daca proprietarul de dincolo de calcan este chiar emitentul aut. De consolidare. Multumesc pt.vizualizari
Bravo dl Antik, aveti un instinct si o logica juridica deosebite, adica simtiti dreptul. =D>
(cred ca v-am mai spus si altadata. cred.)

As dori sa va intreb - Cine emite Autorizatia de consolidare ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Mai 2017
trandafir2, moderator
Daca emitentul autorizatieii de consolidare este una si aceeasi persoana cu proprietarul nu sunt probleme.
danpopescu2011 a scris:
Daca ...

Dacă și cu poate. O fi vreo diferență între ele? :hm:
Autorizatia de consolidare/construire se emite de catre autoritatea publica locala ,in speta primaria de sector comf. legii 50/1991 . Propietarul terenului ,asa cum reiese din informatiile mele este statul roman, in speta poate fi vorba de Directia Patrimoniu din cadrul primariei de sector sau cea a Primariei Municipiului Bucuresti . O duminica placuta !

Alte discuții în legătură

Acord proprietar izolatie calcan Antik Antik Detin o locuinta al carui calcan necesita izolatie si consolidare . -suprafata de teren de-a lungul calcanului meu pe o latime de 1m reprezinta un drum de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire (mansardare locuinta) Cami88 Cami88 Buna ziua, as vrea sa va intreb, daca pentru autorizatie de construire (mansardare locuinta) este nevoie de acordul vecinilor si conform caror prevederi ... (vezi toată discuția)
Obligatii ale intitutiilor publice de amenajare a accesului la teren(proprietate) Onck07 Onck07 Buna ziua, am cumparat un teren in anul 2017 care face parte dintr-un PUZ aprobat din 2012, problema mea este ca acest teren se afla in camp la o distanta de ... (vezi toată discuția)