avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La ce virsta pot iesi la pensie si cum beneficiez de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La ce virsta pot iesi la pensie si cum beneficiez de grupele superioara de munca

Ma numesc Iancu Gheorghita nascut la 23.08.1963 si am vechime in munca 25 ani in grupe superioare de munca dupa cum urmeaza 10 ani in grupa 2 de munca si 15 ani grupa 1 de munca
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:54, 7 Mai 2017
Trebuia sa continuati discutia unde ati inceput-o.
Ati deschis alt topic sperand sa primiti alt raspuns care sa va multumeasca.
Din datele postate rezulta ca v-ati angajat la 12 ani si 7 luni, pentru a putea realiza 25 de ani in grupe superioare de munca.
Poate ati lucrat in conditii de munca(speciale, deosebite dupa 01/04/2001) si atunci se schimba discutia.
Daca nu vreti sa tineti cont de ce am spus eu, asteptati sa va lamureaca altcineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta militarualex militarualex Ma numesc Anghel Gheorghita sunt nascuta la data de iulie 1959. Am 30 de ani de munca dintre care 6 si 9 luni in gr. 1 iar restul pana la 30 de ani in gr. 2. ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie Gheorghita iancu Gheorghita iancu Ma numesc Gheorghita am 54 de ani nascut 23.08.1963 am lucrat 10 ani in grupa 2 la o fabrica a MAN perioada 1981 -1991 si 15 ani la sonda interventie in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata fara penalizari nicolaenyky nicolaenyky Subiect: Pensie ANTICIPATA fara penalizari Sunt nascut pe 15 martie 1953,m-am angajat pe 05.07.1971-incorporat MAI 18-10-1972-trecut in ... (vezi toată discuția)