Daca vreau sa fac reabilitarea termica pe cont propriu,trebuie acordul asociatiei?
Si daca da,atunci poate sa refuze pe motiv ca se strica aspectul fatadei sau alte motive?
Daca afectati fatada blocului va trebuie acordul asociatiei (si va poate fi si refuzat pe motivul invocat de Dv.) pentru ca fatada blocului este proprietate comuna.
Dar putini oameni, din pacate (sau din fericire?!), cunosc acest lucru.
Totusi e bine sa luati acordul asociatiei sau sa va faceti reablitatea termica prin interior. In acest caz nu va trebuie niciun acord.
Nu va sfatuiesc pentru reabilitarea pe interior. Eu (locuind la ultimul etaj) am facut-o cu o firma. Vecina de la etajul imediat inferior in regie proprie. Nici-un rezultat notabil. Am platit si 800 lei numai caldura intr-o luna, in conditiile in care am si repartitoare de caldura si geamuri termopan. Singurul rezultat e mucegaiul pe pereti, cu toate ca am si zugravit anual si am dat si utilizat tot soiul de solutii de la cele mai vestite firme. Panopurile de prefabricate (din acestea sunt la blocul meu) dupa un numar de ani pierd coeficientul de transmisie termica si apar puncte "reci" unde nu te astepti. Singura solutie este izolarea exterioara. Mult succes.
Referitor la problema discutata, am primit un mesaj privat de la o firma (regret ca nu i-am retinut numele), care ma intreaba daca sunt bucurestean si daca sunt dispus sa port o discutie cu ei pe aceasta tema. Da sunt bucurestean acum, apartamentul e proprietatea mea, sunt dispus sa purtam discutii fie aici, fie la adresa mea de e-mail : duiliuid@gmail.com. Nu pot lua legatura cu D-lor nelasandu-mi nici-un fel de adesa.
Reabilitare bloc
bukarest
In condominiul in care locuiesc ( Bloc cu 10 etaje - 8 scari- 352 apartammente ) se efectueaza rebilitarea termica ( Sector 3 )
Dupa ce s-a tencuit si ... (vezi toată discuția)