avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termica pe cont propriu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termica pe cont propriu

Daca vreau sa fac reabilitarea termica pe cont propriu,trebuie acordul asociatiei?
Si daca da,atunci poate sa refuze pe motiv ca se strica aspectul fatadei sau alte motive?
Cel mai recent răspuns: Duiliu , utilizator 06:26, 22 Septembrie 2009
Daca afectati fatada blocului va trebuie acordul asociatiei (si va poate fi si refuzat pe motivul invocat de Dv.) pentru ca fatada blocului este proprietate comuna.
Dar putini oameni, din pacate (sau din fericire?!), cunosc acest lucru.
Totusi e bine sa luati acordul asociatiei sau sa va faceti reablitatea termica prin interior. In acest caz nu va trebuie niciun acord.
Nu va sfatuiesc pentru reabilitarea pe interior. Eu (locuind la ultimul etaj) am facut-o cu o firma. Vecina de la etajul imediat inferior in regie proprie. Nici-un rezultat notabil. Am platit si 800 lei numai caldura intr-o luna, in conditiile in care am si repartitoare de caldura si geamuri termopan. Singurul rezultat e mucegaiul pe pereti, cu toate ca am si zugravit anual si am dat si utilizat tot soiul de solutii de la cele mai vestite firme. Panopurile de prefabricate (din acestea sunt la blocul meu) dupa un numar de ani pierd coeficientul de transmisie termica si apar puncte "reci" unde nu te astepti. Singura solutie este izolarea exterioara. Mult succes.
Referitor la problema discutata, am primit un mesaj privat de la o firma (regret ca nu i-am retinut numele), care ma intreaba daca sunt bucurestean si daca sunt dispus sa port o discutie cu ei pe aceasta tema. Da sunt bucurestean acum, apartamentul e proprietatea mea, sunt dispus sa purtam discutii fie aici, fie la adresa mea de e-mail : duiliuid@gmail.com. Nu pot lua legatura cu D-lor nelasandu-mi nici-un fel de adesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi fac singur izolarea termica exterioara a apartamentului minzucatalin minzucatalin Buna seara . Revin cu un nou subiect , dupa cel in care am cerut sfaturi atunci cand mi-a fost distrusa masina de o bucata din tencuiala blocului. As dori ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc bukarest bukarest In condominiul in care locuiesc ( Bloc cu 10 etaje - 8 scari- 352 apartammente ) se efectueaza rebilitarea termica ( Sector 3 ) Dupa ce s-a tencuit si ... (vezi toată discuția)
Reparatii fatade in condominiu tibiolah tibiolah Locuiesc intr-un condomeniu, bloc P+10 , imobil dat in folosinta in anul 1981, constructie beton prefabricat din panouri mari si cu balcoane prefabricate din ... (vezi toată discuția)