avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Buna ziua......asi dori sa ma lămuresc cu ceva.........Am lucrat la o firma 1an si 6 luni prin firma intermediară.Acum am rămas gravidă si asi dori sa intru in somaj deoarece ei nu au mai vrut sa îmi prelungească contractul .........Am sunat la firma si miau zis ca o sa îmi trimita actele pentru somaj dar după ce mi se incheie luna ......... Contractul mi sa desfăcut pe 1 aprilie iar ei foile pentru somaj mi leau trimes pe 28 aprilie ca atunci au zis ca mi sa încheiat luna.....Ati putea sa îmi spuneti daca mai pot sa bag somajul acum ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Depunere dosar pentru somaj ivancu maria ivancu maria Buna ziua. Asi dori sa ma lămuresc cu ceva. Am lucrat la o firma 1 an si 6 luni prin firma intermediară. Acum am rămas gravidă si asi dori sa intru in ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Ghitis Ghitis Buna ziua, v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune pe care nu prea o inteleg. Anul trecut in luna Noiembrie am intrat in somaj pana anul acesta in ... (vezi toată discuția)
Risc maternal nikoleta miclaoni nikoleta miclaoni sunt o graviduta care nu prea stie cum sunt legile am 14 saptamani de sarcina si sunt angajata de 8 luni iar in 7 aprilie imi expira contractu de munca ca e pe ... (vezi toată discuția)