avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizarea constructiilor din pdv PSI
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizarea constructiilor din pdv PSI

Va rog sa ma ajutati si pe mine care este baza legala a autorizarilor constructiilor din punct de vedere PSI. As avea nevoie de nr. de lege, hotarare, orice. multumesc
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 14:43, 21 Septembrie 2009
Vedeti urmatoarele acte normative:

-Legea nr. 307/ 2006 -actualizata, privind apararea impotriva incendiilor
-HG 1492/2004 privind principiile de organizare, functionarea si atributiile serviciilor de urgenta profesioniste
-HG 525/1996 privind aprobarea Regulamentului general de urbanism
Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie isu privind securitatea la incendiu Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua. Am rugămintea să mă ajutați cu informație. Sunt în următoarea situație: Societatea al cărui Cadru Tehnic PSI sunt, este proprietar a 4 ... (vezi toată discuția)
Pot tine butelii de gaz langa butelii oxigen ? - depozitare butelii de gaze sub presiune. marian1101 marian1101 Buna seara, pot tine in acelasi tarc cu un perete din tabla despartitor sau fara perete si butelii gaz si butelii oxigen? activitatea este desfasurata in ... (vezi toată discuția)
Avizele psi si scenariu de securitate la incendiu cristina corduneanu cristina corduneanu Imi poate spune si mie cineva, daca, pentru o firma care are o vechime de cel putin 10 ani, cladiri construite in anii '80-'90 si care nu are nici un aviz de ... (vezi toată discuția)