avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie/concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie/concediu prenatal

Buna ziua,
Beneficiez de stimulent de insertie din iaunuarie 2016 (copilul avea 1.6 luni ). Am inteles ca il voi primi pana implineste 3 ani ( iulie 2017).
Am ramas insarcinata cu bebe2 intre timp care s-a nascut pe 1 martie 2017.Am intrat in conediu prenatal / postanatl din 16 ianuarie 2017 pana in 21 mai 2017. In aceasta perioada mi-a intrat si stimulentul de inserie pt bebe1. Trebuie sa returnez acesti bani ?
In concediu de maternitate voi intra din22 mai 2017.

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie in concediu de maternitate PentekAna PentekAna Buna ziua. Am urmatoarea situatie. Momentan ma aflu in CCI cu bebe2, insa in timpul concediului de maternitate( pre si post natal) am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de crestere al doilea copil LittleMermaid LittleMermaid Buna ziua, Am nascut pe 10 august 2016. Pentru a primi stimuletul de insertie trebuie sa ma intorc la servici cu minim 60 zile inainte sa implineasca ... (vezi toată discuția)
Stimulent de indemnizatie Corina.ion7 Corina.ion7 Buna seara. Din 1 martie 2017 beneficiez de stimulentul de indemnizație dat de stat. Acum sunt însărcinată în 12 săptămâni urmând să nasc la ... (vezi toată discuția)