avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare acte proprietate

Parintii decedati. Cei doi copii nu gasesc actele de proprietate pe casa si terenuri. Impozitul s-a platit anual de catre copii. Succesiunea nu s-a facut . Cum se pot recupera actele de proprietate ? Primaria spune ca se dau duplicate dupa ce se face cadastrul, dar acesta se face pe baza actelor de proprietate. Cerc vicios !
Ma poate ajuta cineva cu o in formatie bazata pe acte normative?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:10, 8 Mai 2017
Buna ziua,
Solicitati de la administratia financiara copie de pe actele de proprietate in temeiul carora s-a deschsi capul de rol.
Solicitare scrisa cu numar de inregistrare sau transmise prin posta scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Nu raspund sau nu va dau actionati in judecata in contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare duplicat act notarial din 2005 Kyandra Kyandra Buna ziua, In speranta ca un coleg notar imi va putea oferi o solutie: Am un contract de vanzare cumparare al unui imobil (casa si teren) autentificat la ... (vezi toată discuția)
Ajutor recuperare teren adrmhu adrmhu Buna ziua, Eu si cu verii mei ne confruntam cu urmatoarea situatie: - am primit de la PS3 o scrisoare prin care ni se solicita o serie de acte ... (vezi toată discuția)
Reconstituire acte proprietate teren intravilan aureliaioana aureliaioana Sunt in posesia unei case aflate pe un tern in Bucuresti. Pentru a o repara sau imbunatati trebuie sa iau o autorizatie de la primarie. Printre actele care ... (vezi toată discuția)