avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Facilități persoana handicap grav - subvenționare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Facilități persoana handicap grav - subvenționare chirie

Bună ziua. O persoana încadrată cu handicap grav poate obține subvenționarea chiriei? Care este suma maxima? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap Vilcu Gina Vilcu Gina Am citit articolul postat pe site,in legatura cu drepturile pe care le are o persoana cu handicap.Am depus in luna dec.2011,la comisia de evaluare a ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau ipotecar pentru pensionarii pe caz de boala Lucian92x Lucian92x Buna ziua, Prietena mea are 29 de ani si beneficiaza de pensie pe caz de boala nerevizuibila cu grad grav (1). Lunar primeste pensie, indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Og 4/2015 AlexeCarla AlexeCarla As dori sa stiu daca in aceasta sectiune se incadreaza si veniturile obtinute din chirii. Tatal meu este incadrat la handicap grav si obtine venituri din ... (vezi toată discuția)