avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zi libera data de statul roman... in delegatie in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zi libera data de statul roman... in delegatie in afara tarii

Buna seara,
in cazul in care prind o zi libera in romania si eu ma aflu in afara tarii intr-o delegatie, voi pierde aceasta zi sau angajatorul trebuie sa imi ofere o alternativa? exista o prevedere legala in acest sens?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Zi libera data de statul roman... in delegatie in afara tarii AdrianaButa AdrianaButa Buna seara, in cazul in care prind o zi libera in romania si eu ma aflu in afara tarii intr-o delegatie, voi pierde aceasta zi sau angajatorul trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate calinaremus calinaremus Buna ziua Sunt angajat la o firma din Romania .In momentul de fata sunt in delegatie in strainatate .Daca in decursul delegatiei, o sarbatoare nationala cum ... (vezi toată discuția)
Angajarea unei persoane rezidente in romania de catre o firma din ue mihai_ionescu mihai_ionescu Buna ziua, as dori sa stiu daca pot fi angajat de catre o firma din afara (stat membru UE) fara a parasi insa tara (jobul se va desfasura pe internet). Firma ... (vezi toată discuția)