avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Pensiune agroturistica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Pensiune agroturistica

Buna ziua. Detin o casa in zona rurala cu 10 camere , 5 parter si 5 la etaj. Parterul este mobilat si utilat integral, iar etajul doar la stadiul de tencuiala. Are apa curenta, incalzire centrala proprie. Intrebarea este daca pot accesa submasura 6.2 cod caen 5520 cu pensiune agroturistica . am gospodarie proprie. Sotia are un pfa dar cu alte coduri, detine calificare in turism. Casa este construita din 2010 cu o suprafata la sol de 100 mp. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru deschiderea unei pensiuni flory84 flory84 Buna ziua,daca mi-as lua o casa la tara,si as renovao,i-as face o masarda,sa pot locui eu cu familia si sa mai primesc si turisti,in 2,3 camere.Tinand cont ca ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru spalatorie auto pe submasura 6.2 ? petre1981 petre1981 Buna ziua! Doresc sa obtin finantare nerambursabila pentru a infiinta o spalatorie auto pe submasura 6.2 in judetul Ilfov, dar cat mai aproape de Bucuresti , ... (vezi toată discuția)