avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie amenda politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie amenda politie

Am fost amendat de politie ptr ca nu am supravegheat mai atent un minor care a savarsit "fapte antisociale" (s-a aflat in locul nepotrivit si la momentul nepotrivit - intr-un grup de copii care au sustras 2 pachete de guma de mestecat la un supermarket). Tinand cont ca pana acum nu s-a mai intamplat acest lucru, este corecta amenda, nu trebuia sa primesc un avertisment mai intai? Multumesc anticipat.Daca nu platesc amenda ce se poate intampla?Am termen de 15 zile.
Daca copilul dvs a sustras acele pachete de guma de mestecat atunci sanctionarea contraventionala este o masura corecta !
Daca insa copilul dvs este nevinovat atunci sfatul meu este sa depuneti contestatie la judecatorie si sa nu achitati amenda!B-)
Dupa ce depun contestatie , mai departe ce se va intampla? Multumesc!
In cazul in care va simtiti nedreptatita de amenda primita, puteti face contestatie in termen de 15 zile, la instanta competenta...aceasta va analiza cererea dvs. si va dispune pe baza probelor administrate in cauza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt permis expirat se da direct amenda sau ar trebui sa se de-a un avertisment? Pascal.grup Pascal.grup Am fost oprit pt depasirea limitei de veteza,am avut 82 km in localitate. La contolul documentelor sa constatat ca am permisul expirat. Pt depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)
Amendata pentru ca mi-am uitat documentele acasa. cretzulina88 cretzulina88 am luat amenda pentru ca mi-am uitat documente acasa....si as vrea sa fac contestatie pentru ca in patru ani de zile nu am avut probleme in trafic, nici amenzi ... (vezi toată discuția)
Pe ce bază se dau amenzile ? Dana și alex Dana și alex Se poate da amenda fara sa mă întrebe ce s-a întâmplat sau cum s-a întâmplat? (vezi toată discuția)