avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pe ce bază se dau amenzile ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pe ce bază se dau amenzile ?

Se poate da amenda fara sa mă întrebe ce s-a întâmplat sau cum s-a întâmplat?
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Dana și alex , utilizator 16:25, 29 August 2017
Buna ziua,
Daca va simtiti nemultumit sau nedreptatit aveti dreptul sa contestati in instanta acea amenda in termen de 15 zile de la primirea procesului verbal.
Mulțumesc .dar cat ma costa pe mine săi dau in instanta ? Adică ți de poate da amenda fara sa dai declarație ,fara sati spui și tu partea ta ,să te trezești cu amendă în mână și atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare carnet 30 de zile - contestatie pv fara pv, doar cu dovada alexms alexms Salutare, am fost oprit de un echipaj care iesea de pe strada din dreapta mea. Mi-am cerut actele, le au verificat si la final au spus ca imi suspenda carnetul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Ioan.K Ioan.K Buna seara, Saptamana trecuta mi-a fost suspendat permisul de conducere in timp ce incercam sa trag masina la rampa tractare auto. Aveam programare la RAR la ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru vandalizare razvy91razvan razvy91razvan as dori sa stiu dupa cat timp intra o amenda la impozit si daca imi pot radia masina fara sa platesc amenda daca nu au trecut 15 zile de la data intocmiri ... (vezi toată discuția)