avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Denuntare jocuri de noroc.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Denuntare jocuri de noroc.

In primul rand, imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, dar nu stiam unde sa postez. Stim cu totii ca in Romania, jocurile de noroc si derivatele sunt ilegale fara licenta. Problema este, unde as putea sa sesizez o problema ca aceasta pe internet, unde se desfasoara jocuri de noroc, si mai ales unde au si minorii posibilitatea de a juca. Acuma stiu ca intr-un bar jucau cativa remi pe 1-2 lei partida si a intrat politia peste ei si le-a confiscat banii si cel mai grav si tablele de remi. Dar eu vreau sa denunt o pagina de facebook, unde se desfasoara jocuri de noroc, fara licenta. Crede-ti ca as avea vreo sansa ? Se uita politia pe facebook dupa aceste fapte ?

Alte discuții în legătură

Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)
Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)