avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice DUAE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

DUAE

Buna ziua,
DUAE reprezinta documentul care contine motivele de excludere prevazute de art.164.165 si 167 din L98.
Ofertantului castigator i se mai solicita depunerea declaratiilor prin care sa confirme la finalul procedurii ca nu se incadreaza in 164,165 si 167?
Intreb deoarece potrivit art.196 alin 2 din Lege AC solicita ofertantului clasat pe primul loc "documente justificative actualizate" prin care sa demoinstreze indeplinirea cerintelor din DUAE.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Duae si documente justificative dancantemir dancantemir La o procedura simplificata am solicitat o clarificare la faza de evaluare DUAE privind modalitatea de indeplinire a experientei similare dar nu am solicitat ... (vezi toată discuția)
Completarea obligatorie a duae pentru a participala la o licitatie publica? dgbvdjrityii dgbvdjrityii Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am pierdut o licitatie pe motivul ca nu am completat DUAE insa la descrierea continutului anuntului se ... (vezi toată discuția)
Angajament ferm nelegalizat ibitza78 ibitza78 Buna ziua! 1. In cadrul unei licitatii un ofertant s-a prezentat cu sustinere tehnica/profesionala din partea altei firme, dar acest angajament de sustinere ... (vezi toată discuția)