avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Completarea obligatorie a DUAE pentru a participala la ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Completarea obligatorie a DUAE pentru a participala la o licitatie publica?

Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Am pierdut o licitatie pe motivul ca nu am completat DUAE insa la descrierea continutului anuntului se specifica urm aspect: Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE urmeaza a fi prezentate, la solicitarea autoritatii contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor.
Spuneti-mi daca s-a procedat corect sau pot face contestatie. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
dgbvdjrityii, utilizator
Cel mai recent răspuns: flori13 , utilizator 08:47, 20 Noiembrie 2017
Daca procedura de atribuire se desfășoară în mai multe etape da trebuia sa depuneti DUAE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duae si documente justificative dancantemir dancantemir La o procedura simplificata am solicitat o clarificare la faza de evaluare DUAE privind modalitatea de indeplinire a experientei similare dar nu am solicitat ... (vezi toată discuția)
Caz sugestiv de coruptie: autoritate contractanta neaga incarcarea unor documente in seap (ce lege incalca prin aceasta?) Mihai_Patraru Mihai_Patraru In calitate de ofertant participant la o licitatie publica, am semnat electronic/incarcat toate documentele necesare in SEAP, in stricta conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica ElenaDinut ElenaDinut Buna ziua, Am depus actele pentru a participa la o licitatie publica iar cand ne-am prezentat la licitatie nu am fost lasa-ti in sala pe considerentul ca am ... (vezi toată discuția)