avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS la venitul din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS la venitul din inchiriere

Buna ziua. Se mai platesc contributiile la sanatate (C.A.S.S) pentru veniturile din chirii? Intelesesem ca se va scoate aceasta taxa(prin programul de guvernare), dar vad ca inca este in vigoare.Ma poate lamuri cineva?Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: pfavip , utilizator 16:25, 9 Mai 2017
Inca se mai plătește. Si eu aștept sa se decidă ceva in acest sens, dar pina atunci plătim. Azi am vb cu insp fiscal si mîine merg sa plătesc si sa depun formularul 200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum platesc c.a.s.s.cu venituri numai din tranzactiile cu actiuni pe bursa forumistul forumistul Sunt o persoana fara ocupatie si am inceput sa tranzactionez actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti. In aceasta luna am facut cateva vanzari de actiuni, in urma ... (vezi toată discuția)
Calcul cass pvstefanes pvstefanes Pentru ce fel si dela ce nivel de venituri peste pensie si salariu sunt obligat sa platesc CAS? Stie cineva? Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa - plata contributiei de asigurari sociale de sanatate mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Sunt salariata da mai multi ani si de un an sunt si PFA. Am inteles ca trebuie sa platesc contributii la asigurarile de sanatate si pentru PFA ... (vezi toată discuția)