avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salariu minim pe economie 2017 - iunie/iulie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salariu minim pe economie 2017 - iunie/iulie?

Stiti cumva daca exista vreun proiect de lege/lege prin care se reglementeaza o noua majorare a salariului minim pe economie care sa aiba loc anul acesta?
Cel mai recent răspuns: Contabilul Bun SRL , Contabil 15:43, 9 Mai 2017
Pana la ora actuala , nu exista asa ceva .
Nu există un proiect de lege în acest sens însă există în stadiu de proiect câteva măsuri incluse în Planul de Convergenţă al Ministerului Finanţelor care, în cazul în care vor fi aprobate, vor plafona contribuţiile salariale ale unui contract individual de muncă cu normă parţială la cel puţin nivelul unui salariu minim brut pe economie (1450 de lei). Acestea într-adevăr sunt prevăzute ca având aplicabilitate din iunie sau iulie 2017. Subliniez însă, nu au fost încă aprobate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar mimin de la 1 iulie 2017 pt cim cu fractiune de norma ionapop ionapop Buna ziua As dori sa stiu daca de la 1 iulie 2017 suntem obligati la CIM cu fractiune de norma sa marim salariul de incadrare la 1450 lei daca se poate si ... (vezi toată discuția)
Salariu minim brut AlinaS7 AlinaS7 Buna ziua! Am aflat de curand ca de la 1 iunie 2017 va intra in vigoare o lege care obliga antreprenorii sa schimbe contractele de munca care au 2 sau 4 ore ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pe fluturasul de salariu elenaca elenaca este obligatoriu sa fie trecuta vechimea in munca pe fluturasul de salariu ? mi s-a spus ca nu este obligatoriu . si la salariul minim pe economie 1450 cat ... (vezi toată discuția)